Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Μικρολίμανο: Έργα αποχέτευσης προυπολογισμού 200 χιλ. ευρώ υπέγραψαν Περιφέρεια και Δήμος

Μικρολίμανο: Έργα αποχέτευσης προυπολογισμού 200 χιλ. ευρώ υπέγραψαν Περιφέρεια και Δήμος

1950
0

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή Αγωγών Επείγουσας Φύσης Αποχέτευσης σε όλες τις Κοινότητες Δήμου Πειραιά», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Αντικείμενο του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, είναι η κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων του οριστικού δικτύου και η σύνδεση των παρόδιων ακινήτων. Με το έργο δε αυτό θα ολοκληρωθεί το δίκτυο ακαθάρτων του Δήμου Πειραιά, µε στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος, ειδικότερα της θαλάσσιας περιοχής του Μικρολίµανου. Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Αλεξάνδρου από Σκρα έως Νέστορος, Πατρών από Υπαπαντής έως Καλοκαιρινού και στις οδούς του Προσφυγικού Συνοικισμού στο Μικρολίµανο. Επισημαίνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Πειραιά και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.