Αρχική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Λιμάνι Πειραιά : Πρόγραμμα Θεοφανείων 2017

Λιμάνι Πειραιά : Πρόγραμμα Θεοφανείων 2017

5882
0

Λαμπροί θα είναι οι εορτασμοί αυριο στον Πειραιά για τα Θεοφάνεια ,προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.Δε θα είναι στο λιμάνι ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας ουτε ο προεδρος της αξιωματικης Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.Παρόντες θα είναι η Φώφη Γεννηματά και Βασίλης Λεβεντης.

Οσον αφορά το Θρησκευτικό μέρος της ημέρας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς τη μητρόπολη της πόλης μας αύριο 6 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευλη το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος , η Θεία Λειτουργία και ο Αγιασμός των υδάτων.

Στις 11:00 το πρωί, στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς, θα γίνει η τελετή Αγιασμού των υδάτων η οποία έχει στηθεί ήδη απο τη Δευτέρα.

Περαν του Αρχιεπισκόπου οι Ιερές αυτές Ακολουθίες θα είναι  πλαισιουμένοες απο τον του Πρωτοσυγγελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιωτάτο Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη και θα μεταδοθούν απευθείας από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής εκκλησίας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.