Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Λαϊκές : Η αναστολη λειτουργίας δεν ειναι λύση η αραίωση ειναι

Λαϊκές : Η αναστολη λειτουργίας δεν ειναι λύση η αραίωση ειναι

962
0

Φαινεται πως η αναστολή για μερικές ημέρες της λειτουργίας της λαϊκής της Μαρίας Χατζηκυριακου οδήγησε πολυ κοσμο να παει σήμερα στη λαϊκή της Θεοτόκη .

Βεβαια η συγκεκριμένη λαϊκή ηταν παράδειγμα εφαρμογής του νόμου αφου οι πάγκοι ηταν αραιοι και συνωστισμός μεταξύ των πολιτών δεν λάμβανε χώρα .

σημερα ομως για καποιο λογο που μαλλον εχει να κανει με τη αναστολή της λαϊκής του Σαββάτου και οι πάγκοι ηταν πολλοί οπως βλέπετε στις φωτό που υπαρχουν σε πολλά Πειραικα γκρουπ ( Πειραϊκή Αλληλεγγύη – Μένουμε Σπίτι, Τα στραβα του Πειραιά ) ο κόσμος ηταν αρκετός και οι πάγκοι επίσης ειδικα στο κομματι που ηταν προς τη Πηγάδα ενώ προς τον Άγιο Νείλο αραιωνε.

Για να μη γινει ομως το ίδιο την επόμενη Τρίτη καλουμε την πολιτεία και το Δημο να ανοιξει αλλα αραιωμένη (με πάγκους καο στην Καζανόβα ) η λαϊκή του Σαββάτου στη Μαριας Χατζηκυριακου . Οι κάτοικοι της Πειραϊκής Χερσονήσου ειναι δεκάδες χιλιάδες και τωρα που μένουν σπίτι θα ειναι και πολλοί που θα πανε Λαϊκή

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.