Λόγω εκτέλεσης εργασιών επισκευής και αντικατάστασης κατεστραμμένων αρμών, στις 26 & 27-8-2025 και κατά τις ώρες 23.00΄ έως 05.00΄, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού προς την οδό Μ. Ασίας, μέγιστου μήκους 150μ.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής: κλάδος εξόδου προς Ν.Λ. Ποσειδώνος – δεξιά Είσοδο χώρου στάθμευσης Σ.ΕΙ.Φ – δεξιά κάτωθι γέφυρας (προς Λίμνη Σ.ΕΙ.Φ) – δεξιά υπόγεια γέφυρα– αριστερά Εθν. Μακαρίου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.





![Τα πολεμικά πλοία που προστατεύουν την Κύπρο από την κρίση με το Ιράν – Ποια έχουμε δει στον Πειραιά [videos] Η φρεγάτα Κίμων](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/ΚΙΜΩΝ-ΚΥΠΡΟΣ-100x75.png)

![Το Smyrna di Levante στην άγονη γραμμή της Κάσου και της Καρπάθου [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/SMYRNA-DI-LEVANTE-ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ-ΑΠΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ-100x75.jpg)