Αρχική ΟΛΠ Κοινή πλεύση στην κρουαζιέρα Πειραιάς – Μύκονος & Σαντορίνη

Κοινή πλεύση στην κρουαζιέρα Πειραιάς – Μύκονος & Σαντορίνη

1605
0
Να συντονίσουν από κοινού τις πολιτικές τους για την κρουαζιέρα από το 2016, συναποφάσισαν οι Πρόεδροι του Λιμένα Πειραιά κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Δήμαρχος Σαντορίνης κ. Νίκος Ζώρζος, και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κώστας Κουκάς κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε σήμερα.
Στη σύσκεψη, η όποια έγινε στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. έλαβαν επίσης μέρος ο Γεν. Δ/ντης του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος, ο εκτ. Δ/ντης της ΕΛΙΜΕ κ. Γιώργος Καστελάνος, ο Δ/ντης Κρουαζιέρας του ΟΛΠ Α.Ε.  κ. Θεόδωρος  Τσίτουρας, οι Πρόεδροι του Λιμενικού ταμείου Σαντορίνης κ. Ηλίας Πελέκης και Μυκόνου κα. Ελένη Καλμπουρτζή  καθώς επίσης και στελέχη των παραπάνω ταμείων.
Οι  τρεις πλευρές συζήτησαν και  συμφωνήσαν στα ακόλουθα θέματα:
1. Προετοιμασία και διαβουλεύσεις με τις εταιρίες κρουαζιέρας για τα προγράμματα αφίξεων του 2016. Στόχος των διαβουλεύσεων είναι ο άριστος χρονικός καταμερισμός των αφίξεων στα τρία λιμάνια ανά ημέρα επίσκεψης.
2. Ανάπτυξη υποδομών και παροχή τεχνογνωσίας για κρουαζιέρα με εμπλεκόμενη  και τη θυγατρική εταιρία  του ΟΛΠ Α.Ε. “Consulting-Logistics S.A“.
3. Προετοιμασία για τις νέες πολιτικές χειμερινής κρουαζιέρας από το 2017. Συντονισμός  πόλης-λιμένα.
4. Θεσμικά θέματα λειτουργίας και συντονισμού των τριών λιμένων για βελτιώσεις παρεχόμενων υπηρεσιών  κρουαζιέρας.
Πειραιάς Μύκονος και Σαντορίνη . αποτελούν το κύριο σύμπλεγμα αφίξεων της περιοχής του Αιγαίου.Στους 3 αυτούς προορισμούς πραγματοποιήθηκαν το 2014, 1.599 αφίξεις (σε σύνολο χώρας 3.826) και 2.408.316 επιβάτες (σε σύνολο χώρας 4.932.373) ήτοι το 50% περίπου της συνολικής διακίνησης στα λιμάνια της χώρας.
Προηγούμενο άρθροΠολύπλευρη συνεργασία μεταξύ Π.Ε.Πειραιά & Πανεπιστημίου Πειραιά
Επόμενο άρθροΔημοτικό Θέαατρο Πειραιά: Το πρόγραμμα μέχρι τον Ιούνιο του 2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.