Στην κατάσχεση μη ασφαλών ακατάλληλων για κατανάλωση κρεάτων συνολικού βάρους 72 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.
Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε κρεοπωλείο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν διάφορα κρέατα βάρους 72 κιλών, λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου συντήρησης των προϊόντων.



![Παλιός Πειραιάς : Στο Μικρολίμανο στις αρχές της δεκαετίας του ’80 [video] Στο Μικρολιμανο του 1981](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/Στιγμιότυπο-οθόνης-2026-03-08-042623-238x178.png)

![Τα πολεμικά πλοία που προστατεύουν την Κύπρο από την κρίση με το Ιράν – Ποια έχουμε δει στον Πειραιά [videos] Η φρεγάτα Κίμων](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/ΚΙΜΩΝ-ΚΥΠΡΟΣ-100x75.png)

![Το Smyrna di Levante στην άγονη γραμμή της Κάσου και της Καρπάθου [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/SMYRNA-DI-LEVANTE-ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ-ΑΠΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ-100x75.jpg)