Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Καινούριες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω τραμ

Καινούριες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω τραμ

1859
0

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως από 8.7.2015 θα ισχύουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γρ. Λαμπράκη για την κατασκευή της επέκτασης του ΤΡΑΜ… Τώρα αυτές “κατεβαίνουν και άλλο και για όλο το 24ωρο από αύριο 21.7.2015 μέχρι 21.5.2016 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…

  • Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Λαμπράκη (είσοδος από Λ. Πειραιώς), στο τμήμα της πενήντα (50,00) μέτρα προ και έως τη συμβολή της με την οδό Ομ. Σκυλίτση και για δέκα (10,00) μέτρα από τη συνέχιση του οικοδομικού τετραγώνου στην ίδια συμβολή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πασαλιμάνι , περιοχής Δήμου Πειραιώς. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους τριών (3,00) μέτρων.
  •  Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομ. Σκυλίτση και Λ. Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Πειραιώς, συνολικού μήκους εκατόν πενήντα (150,00) μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους τριών (3,00) μέτρων έκαστης.
  •  Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από την οδό Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, συνολικού μήκους τριάντα (30,00) μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, πλάτους τριών μέτρων και είκοσι πέντε εκατοστών (3,25 μ.).
  •  Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου (οδός Σαρανταπόρου), από την οδό Ομ. Σκυλίτση – Ανδρέα Παπανδρέου (Μ. Ασίας) προς τη Λ. Πειραιώς, στο τμήμα του είκοσι πέντε (25,00) μέτρα από τη συμβολή με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, συνολικού μήκους εξήντα πέντε (65,00) μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, πλάτους τεσσάρων μέτρων και πενήντα εκατοστών (4,50 μ.).

Περαιτέρω και στο πλαίσιο των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  •  Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα και απαγόρευση της προσπέρασης , για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Πειραιώς και οδού Ομ. Σκυλίτση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.