Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι είχε το πρόγραμμα για τον Ιωνικό, ο οποίος μετά την ήττα από την Προοδευτική …στο ντέρμπι της Λεωφορου Λαμπράκη φιλοξενούσε τον Εθνικό. Οι Πειραιώτες, είναι το μεγάλο φαβορί για την κορυφή και την άνοδο αλλα δε κατάφεραν να επικρατήσουν της ομάδας του πρωην προπονητη τους.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να καταφέρνουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Εθνικού. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη. Το 0-0 έμεινε με τον Ιωνικό να παίρνει τον πρώτο του βαθμό και τον Εθνικό να πηγαίνει πλέον στο επόμενο ντέρμπι με την Προοδευτική, με 4 βαθμούς.
Ιωνικός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κουρεπίνης, Παντελίδης, Δημακάκος (46′ λ.τρ. Πουλάκης), Κορνέζος, Κωστούλας, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Νικολέτος (71′ Γεωργόπουλος), Ζαγοριανός, Ρόβας (85′ Μανωλιάς), Σικαλιάς.
Εθνικός (Θύμιος Γεωργουλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερολυμος, Κρητικος, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Μισέλ, Λεωνιδόπουλος, Κατσικοκέρης (40′ λ.τρ. Καραλής), Μακρυγιάννης (77′ Κομνηνός), Μάναλης