Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά : Συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΕΑΝΠ Μεταξά

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά : Συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΕΑΝΠ Μεταξά

678
0

Στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» συναντήθηκαν τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα,  ο Διοικητής Χαράλαμπος Τουμπέκης και ο Αναπλ. Διοικητής Σαράντος Ευσταθόπουλος με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη και τον Αντιπρόεδρο Παύλο Σαρώφ.

Σε μια συνάντηση υψηλού συμβολισμού,  συζητήθηκαν μια σειρά σημαντικών θεμάτων που άπτονται του τομέα Υγείας γενικότερα, αλλά και της 2ης ΥΠΕ και του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» ειδικότερα.

Τα δυο μέρη συμφώνησαν να έχουν τακτική επικοινωνία,  προκειμένου να προγραμματιστούν κοινές δράσεις,  που στόχο θα έχουν την ευαισθητοποίηση σε θέματα πρόληψης και Δημόσιας Υγείας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και στελέχη του Νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Ζήρας, η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος κ. Μιχαλολιάκου και ο Ιατρός Θωρακοχειρουργός κ. Μπολάνος.

 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης δήλωσε:

Η επίσκεψη του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στο Νοσοκομείο μας,  στέλνει ένα μήνυμα ενότητας,  αλληλοϋποστήριξης,  ελπίδας και προοπτικής,  ενώ επιβεβαιώνει ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρίσκονται ως απόλυτη προτεραιότητα οι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας.  Η συμπόρευση της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, πρέπει να θεωρείται δεδομένη.  Από κοινού θα υλοποιήσουμε δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση μεγάλων κοινωνικών ομάδων του ευρύτερου Πειραιά,  σε θέματα πρόληψης του καρκίνου, αλλά και ανάδειξης του σημαντικού έργου που επιτελεί το ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας.

Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα αποδώσει σύντομα καρπούς.

 

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικόλαος Πλατανησιώτης δήλωσε:

Η παρουσία μας σήμερα στο Νοσοκομείο Μεταξά, δηλώνει τη διάθεσή μας να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση.  Με την εμπειρία και τις γνώσεις μας θα σταθούμε στο πλευρό τόσο της Διοίκησης,  όσο και του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο Μεταξά όπως και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, έχουν διαγράψει μια σημαντική πορεία στα ιατρικά  -και όχι μόνο-  δρώμενα του ευρύτερου Πειραιά.

Δική μας υποχρέωση είναι να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή και να γράψουμε νέες ακόμα πιο ένδοξες σελίδες στην ιστορία της.

Αυτό θα πράξουμε μέσα από τη στενή συνεργασία που συμφωνήσαμε με τη νέα Διοίκηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.