Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά 20/5/2015

Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά 20/5/2015

1238
0

Tην ερχόμενη Τετάρτη 20/5 και ώρα 17.00 θα συνεδριάσεi το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά στην Αίθουσα του στο Δημαρχείο Πειραιά. Τα θέματα είναι τα εξής 12:

 

ΘΕΜΑ 1ο : «Ενημέρωση του Σώματος για θέματα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Νικόλαο Διαμαντή.»

 

ΘΕΜΑ 2ο : «Λήψη απόφασης για την επανασύσταση ή μη της Υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Πειραιά.»

 

ΘΕΜΑ 3ο : «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) έτους 2015.»

 

ΘΕΜΑ 4ο: «Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης δράσεων.»

 

ΘΕΜΑ 5ο: «Δωρεάν παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων στο μη κερδοσκοπικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για την τοποθέτηση περιπτέρων προκειμένου να γίνει διανομή επετειακού υλικού για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.»

 

ΘΕΜΑ 6ο : «Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων και αποκλεισμός δρόμων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων 30 & 31/5/15 για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας-Πειραιάς 2015-Ημέρες Θάλασσας από το Δήμο Πειραιά.»

 

ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση μετάβασης αεροπορικώς μονομελούς αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες του Βελγίου για σεμινάριο του Δικτύου Αστικής Ανάπτυξης.»

 

ΘΕΜΑ 8ο: «Χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος σε είκοσι τέσσερις (24) δημότες και κατοίκους.»

 

ΘΕΜΑ 9ο: «Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών παράνομης στάθμευσης ποσού 5.435,50 €, λόγω λανθασμένης βεβαίωσης σε υπόχρεους οι οποίοι δεν ήσαν ιδιοκτήτες των οχημάτων τις ημερομηνίες των παραβάσεων και επαναβεβαίωση τους σε νέους υπόχρεους.»

 

ΘΕΜΑ 10ο: «Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών παράνομης στάθμευσης ποσού 4.891,50 €, λόγω λανθασμένης βεβαίωσης σε υπόχρεους οι οποίοι δεν ήσαν ιδιοκτήτες των οχημάτων τις ημερομηνίες των παραβάσεων και επαναβεβαίωση τους σε νέους υπόχρεους.»

 

ΘΕΜΑ 11ο: «Τροποποίηση και μερική διαγραφή της με αρ. μητρώου Β/141/2013 εγγραφής από το ποσό των 8.256 € στο ποσό των 3.456 €, για αυθαίρετη κατάληψη με τραπεζοκαθίσματα σε βάρος της εταιρείας “Κ. Πάσχος και ΣΙΑ” στους βεβαιωτικούς καταλόγους παραβάσεων κοινοχρήστων χώρων με αριθ. 5647 & 5648/2014, για χρήση έτους 2013, λόγω εσφαλμένης χρέωσης των τετραγωνικών μέτρων της έκτασης της παραβάσεως που διαπιστώθηκε και στη συνέχεια λανθασμένου υπολογισμού του τέλους και του προστίμου που επιβλήθηκε.»

 

ΘΕΜΑ 12ο: «Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 35,88 € στην κα Σταματίνα Καστριώτη του Γεωργίου.»

Προηγούμενο άρθροQuantum of the Seas: Τη Δευτέρα στον Πειραιά
Επόμενο άρθροTo Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας «INPORT» στο Δημοτικό Θέατρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.