Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ευαγγελίστρια : Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα – 9 άτομα κινδύνεψαν

Ευαγγελίστρια : Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα – 9 άτομα κινδύνεψαν

4517
0

Δύσκολες ώρες έζησαν το απόγευμα οι ένοικοι πενταόροφης πολυκατοικίας στον Πειραιά, στην οδό Κουντουριώτου 40, όταν υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και με την χρήση κλιμακοφόρου οχήματος, κατάφερε να απεγκλωβίσει ένα βρέφος και άλλα 8 άτομα (έξι γυναίκες και έναν άνδρα) που είχαν εγκλωβιστεί σε υπερκείμενους ορόφους.

Τρία από τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ το βρέφος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσυκλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υγεία των τριών ατόμων αλλά και του βρέφους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Η φωτιά λόγω των εύφλεκτων υλικών, πήρε γρήγορα διαστάσεις, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν 50 άνδρες της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα και μία μονάδα της ΕΜΑΚ.

πηγη ΑΠΕ-ΜΠΕ (Π.Τσιριγώτης)

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.