Αρχική ΕΘΝΙΚΟΣ Επαναλειτουργεί, από το Νοέμβριο, το κλειστό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ»

Επαναλειτουργεί, από το Νοέμβριο, το κλειστό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ»

1598
0

Ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης και επισκευής στο κλειστό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» και εντός του Νοεμβρίου παραδίδεται στα τμήματα υδατοσφαίρισης και κολύμβησης ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού και του Εθνικού Πειραιά για προπονήσεις και διεξαγωγή αγώνων.

Το «Π. Καπαγέρωφ», χωρητικότητας 700 θεατών, είναι το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο στο κέντρο του Πειραιά και με τις εργασίες, που έγιναν αναβαθμίστηκε η λειτουργία όλης της εγκατάστασης. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε ο μεταλλικός φορέας, του κλειστούν κολυμβητηρίου, που είχε εμφανίσει διάβρωση στις μεταλλικές διατομές και συνδέσεις του.

Το έργο προϋπολογισμού 150.911 €  χρηματοδοτήθηκε και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττική σε συνεργασία με με το Ε.Α.Κ.Ν Αγίου Κοσμά.

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας (ΕΑΚΝ) Αγίου Κοσμά αναλαμβάνει, πλέον, τη συντήρηση του έργου και των εγκαταστάσεών του, τη φύλαξή του και γενικά τη λήψη κάθε επιπλέον μέτρου για την αποτροπή βλαβών ή καταστροφών.

 

Υ.Γ. Καιρός να πάρει μπρός και το κλειστό του μπάσκετ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.