Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Επέκταση Τραμ στον Πειραιά : Επιπλέον κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επέκταση Τραμ στον Πειραιά : Επιπλέον κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

4870
0

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών επέκτασης του τροχιόδρομου (ΤΡΑΜ) Πειραιά, θα πραγματοποιηθούν στον Πειραιά.

Συνεπώς λαμβάνει χώρα προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ακόλουθες οδούς, περιοχής Δήμου Πειραιώς, για το χρονικό διάστημα από 13.8.2016 έως 15.12.2016, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

  • Αριστερή λωρίδα της οδού Εθν. Μακαρίου, στο τμήμα της από την οδό Καραολή Δημητρίου έως και τον κλάδο εξόδου της προς την οδό Μικράς Ασίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά
  • Στην έξοδο της Λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Ομ. Σκυλίτση. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται δια μέσω των οδών: Γρ. Λαμπράκη, δεξιά Πύλης, δεξιά Τζαβέλα, εν συνεχεία δεξιά στην Ομ. Σκυλίτση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.