Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Επέκταση τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ομηρίδου Σκυλίτση

Επέκταση τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ομηρίδου Σκυλίτση

3638
0

Νέες κυκλοφοριακές αλλαγές θα έχουμε στον Πειραιά λογω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής του τραμ αφου για ενα 2 μηνο θα πραγματοποιηθεί (συγκεκριμενα από 1.10 έως 1.12.2016) καθ’όλο το 24ωρο, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ομ. Σκυλίτση, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Τζαβέλλα, στην περιοχή Δήμου Πειραιά, ως ακολούθως:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Ομ. Σκυλίτση , μέγιστου μήκους διακοσίων τριάντα (230,00) μέτρων, στο τμήμα της ογδόντα (80,00) μέτρα προ της οδού Μ. Αλεξάνδρου έως είκοσι πέντε (25,00) μέτρα, μετά την κεντρική διαχωριστική νησίδα στη συμβολή των οδών Ομ. Σκυλίτση και Τζαβέλλα. Η κυκλοφορία των οχημάτων, θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ώρα και απαγόρευση της προσπέρασης, για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ομ. Σκυλίτση, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαίζωνος και Τζαβέλλα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.