Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ενοίκια στον Πειραιά : Τι λέει έρευνα για τις τιμές στον Πειραιά...

Ενοίκια στον Πειραιά : Τι λέει έρευνα για τις τιμές στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές

4484
1

Σύμφωνα με την έρευνα του E- Real Estates, σπίτια άνω της 15ετίας προσφέρονται με διαφορετικές τιμές απο πιο καινούρια ακίνηστα ως λογικόν, με τις τιμές σε μερικές περιοχές να ειναι διπλάσιες ενω σε άλλες οι διαφορές να ειναι έστω και ενα ευρώ διαφορές.

Οπως δείχνει ο παρακάτω πίνακας πιο ακριβή περιοχή του Πειραιάειναι το Πασαλιμάνι ενω οσον αφορά τα ακίνητα που το έτος κατασκευής ειναι στο προηγούμενο αιώνα , πάνω κάτω οι τιμές ειναι παρόμοιες παντου.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΟΜΙΔΑ συνιστά στους ενδιαφερόμενους να ξεκινήσουν την αναζήτηση στέγης “ πόρτα πόρτα” στην περιοχή που έρχεται στις προτιμήσεις τους.

“Ρωτήστε παντού, ακόμη και εάν δεν υπάρχουν ενοικιαστήρια “, σημειώνει η Ομοσπονδία χαρακτηριστικά και καταλήγει “ Στη συνέχεια καταφύγετε σε μικρές αγγελίες των εφημερίδων. Εάν δεν βρείτε ούτε εκεί αυτό που ψάχνετε , καταφύγετε σε επίσημο τοπικό μεσιτικό γραφείο. Αποφύγετε οπωσδήποτε τα δήθεν γραφεία “ πληροφοριών” τα οποία δε είναι μεσιτικά γραφεία, γιατί συχνά οι “πληροφορίες “ που σας δίνουν είναι παρωχημένες και χωρίς καμία αξία . Γενικά μην πληρώσετε τίποτε προκαταβολικά ως αμοιβή πριν νοικιάσετε το σπίτι που σας ενδιαφέρει”.

Με πληροφορίες απο την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.