Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς : Αντίθετος με την μεταστέγαση των ιατρείων του...

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς : Αντίθετος με την μεταστέγαση των ιατρείων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε κτίριο εκτός κέντρου του Πειραιά

2504
0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Στέγασης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να μεταστεγαστούν οι Διοικητικές Υπηρεσίες και τα Ιατρεία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Πειραιά στο κτίριο επί των οδών Τσαμαδού 26 και Φίλωνος, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διενεργήθηκε για τη μίσθωση νέου κτιρίου για τη μεταφορά τους, απέστειλε στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κατρούγκαλο και στον Υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Δ. Καλαματιανό σχετική επιστολή, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, καθώς η εν λόγω απόφαση, που σημαίνει απομάκρυνση των υπηρεσιών και ιατρείων του ΙΚΑ από το κέντρο του Πειραιά σε άλλη, εκτός κέντρου περιοχή, θα επιφέρει τεράστιο οικονομικό πλήγμα στην ήδη δοκιμαζόμενη πειραϊκή αγορά, στερώντας παράλληλα τη δυνατότητα στους χιλιάδες δικαιούχους περίθαλψης, να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του.
Θεωρούμε ότι το προτεινόμενο κτίριο επί των οδών Τσαμαδού 26 και Φίλωνος για την στέγαση των υπηρεσιών και ιατρείων, είναι ένα από τα πιο προσβάσιμα κτίρια της πόλης μας, που διευκολύνει τους κατοίκους, τους εργαζόμενους, τους ηλικιωμένους, αλλά και τους νησιώτες ασφαλισμένους, ενισχύοντας παράλληλα την πειραϊκή αγορά».

Επειδή σκοπός των πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και ασφαλώς των παρεχόμενων υπηρεσιών, υποβάλλαμε αίτημα για την επανεξέταση του θέματος και την αναθεώρηση της σχετικής απόφασης, προς αποφυγή των πολλαπλών προβλημάτων, αλλά και των αρνητικών επιπτώσεων που θα δημιουργηθούν.

espireas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.