Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: «Άνιση μάχη» το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: «Άνιση μάχη» το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων

420
0

Την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης να ξεκινήσει δειλά η οικονομική δραστηριότητα, επιτρέποντας στα εξειδικευμένα εποχικά καταστήματα την πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών, η αγορά την υποδέχεται θετικά, μιας και αποτελούσε το δίκαιο αίτημα της συγκεκριμένης κατηγορίας καταστημάτων.

Προκαλείται όμως εύλογη απορία, αγανάκτηση και προβληματισμός, για το πως δίνεται η δυνατότητα και στα super market να πωλούν τα ίδια είδη και όχι στις μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις που έχουν και αυτές δευτερεύοντα ΚΑΔ και μπορούν να πωλούν αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα προϊόντα;

Αναμφίβολα διαμορφώνονται συνθήκες αγοράς δύο ταχυτήτων, όχι στην βάση υγιούς, αλλά αθέμιτου ανταγωνισμού, την ίδια στιγμή που δεκάδες χιλιάδες εμπορικές επιχειρήσεις δίνουν τον ύστατο αγώνα επιβίωσής τους.

Ειδικά δε, μετά και την υπαναχώρηση της προγενέστερης απόφασης του Υπουργείου σχετικά με τα είδη που επιτρέπεται να πωλούν τα super market, δημιουργείται για δεύτερη φορά στους συναδέλφους μας, όχι απλά το αίσθημα της αδικίας, αλλά του αποκλεισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.