Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ελλάδα-Κύπρος στο Καραισκάκη με εισιτήρια απο 5 ευρώ

Ελλάδα-Κύπρος στο Καραισκάκη με εισιτήρια απο 5 ευρώ

6830
0

Η ΕΠΟ έχει θέσει ήδη σε κυκλοφορία τις on-line αγορές εισιτηρίων ενόψει του επόμενου αγώνα της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 7 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη. Από 5 ευρώ ξεκινάνε τα φθηνότερα ενώ υπάρχει και εδική τιμή για παιδικά εισιτήρια.

Στόχος φυσικά είναι να γεμίσει το γήπεδο! Η Εθνική ξεκίνησε με τεσσάρα στην πρεμιέρα των προκριματικών και ερχόμενη από 3 σερί νίκες θέλει να δει τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθειά της αυτή για να γυρίσει σελίδα, συνεχίζοντας νικηφόρα.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΕΠΟ όρισε πολύ χαμηλή τιμή για τα εισιτήρια του αγώνα με τους Κύπριους στις 7 Οκτωβρίου δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να δει την «γαλανόλευκη» στα προκριματικά του Μουντιάλ με κόστος που αρχίζει από τα 5 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια ανάλογα με τη θέση (βλ. φωτογραφία) κοστίζουν 5, 10 ή 15 ευρώ ενώ υπάρχει ειδική κατηγορία για τους μικρούς φίλους της Εθνικής. Έτσι, το παιδικό εισιτήριο στη θέση που το κανονικό κοστίζει 15 είναι στα 10 ευρώ ενώ στη θέση των 10 ευρώ για τα παιδιά κοστίζει μόλις 7 ευρώ.

πηγή gre-365.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.