Αδειασε το λιμάνι του Πειραιά απο πρόσφυγες αφου εφυγαν την Τετάρτη και οι τελευταίοι από τους πρόσφυγες που παρέμεναν για καιρό εκεί.
Συγκεκριμένα το πρωί αναχώρησαν περίπου 400 άτομα, εκ των οποίων τα 68 για δομές φιλοξενίας ,50 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και οι 18 στα Οινόφυτα Βοιωτίας Οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία της ΕΘΕΛ για προορισμούς της επιλογής τους.
Εχθές το πρωί ,ημέρα Τρίτηςστο λιμάνι παρέμεναν 850 άτομα. Από αυτά 56 έφυγαν για Οινόφυτα και 294 με λεωφορεία της ΕΘΕΛ.Σε κατάμετρηση που έγινε τη Δευτέρα στον Πειραιά διέμεναν σε σκηνές συνολικά 1.010 πρόσφυγες.Πλέον ο χώρος κάτω απο τις γέφυρες και δίπλα απο την πέτρινη αποθήκη όπου φιλοξενούνταν καθαρίζεται από συνεργεία του ΟΛΠ/