Αρχική ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας: Aναστολή λειτουργίας έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 λόγω...

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας: Aναστολή λειτουργίας έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19

466
0

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας σύμφωνα με την υπ’αρ. ΕΜΠ 15446/18.9.2020 απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά έχει τεθεί σε αναστολή λειτουργίας έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε εκπαιδευτικό. Η εκπαιδευτικός στις 12 Σεπτεμβρίου ενημέρωσε για την κατάσταση της την διεύθυνση του σχολείου προ της έναρξης της σχολικής χρονιάς και προ του αγιασμού. Την ίδια κιόλας ημέρα ο Δήμος προέβη σε απολύμανση όλου του σχολείου. Συνεπώς, όταν το σχολείο επαναλειτουργήσει, όλοι οι χώροι του θα είναι απολύτως ασφαλείς για τα παιδιά. Ο Δήμος μας έχει ήδη πράξει όσα απαιτούνται για την απόλυτη ασφάλεια των μαθητών. Σε συνεργασία με τους αρμοδίους φορείς ο Δήμος μεριμνά και θα συνεχίσει να μεριμνά για την υγεία των μαθητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.