Αρχική ΕΘΝΙΚΟΣ Εθνικός 2-1 ΠΑΟ Κρούσωνα

Εθνικός 2-1 ΠΑΟ Κρούσωνα

1292
0

Νικητής έφυγε ο Εθνικός απο το σημερινό ματς στο Μοσχάτο κόντρα στο ΠΑΟ Κρούσωνα σε ενα παιχνίδι χωρις βαθμολογικό ενδιαφέρον αφου πλέον ο Εθνικός έχει ως στοχο τη 3η θέση που μπορεί να μη δίνει άνοδο αλλα σε περίπτωση ανακατατάξεων δεν ξέρει κανείς τι μπορει να γινει

Ο Εθνικός ξεκίνησε με τους Βουτσινά,Στασινό,Αλεξανδρόπουλο,Μαντζώρο,Στρατάκη,Μαρτίνος,Παυλάκης ,Σούφλας,Κατίδης,Αργυρίου, Σουλελές ενω στον πάγκο είχε τους Μαναλης,Κομνηνός,Γερόλυμος,Τσαφάι,Πίσσας,Μιρτσέα,Σιγαλάκος.

Αντίστοιχα ο Κρούσωνας είχε για αρχικους 11 τους Χρήστου,Ρομπάκη,Μποχώνη,Χελά.Κανδυλάκη,Χίζι,Τσακάνι,Σκούφα,Ζαμελάρη,Μανουσάκη, Ιπποκράτη.Ενω κάθισαν στον πάγκο οι : Κουράνης,Ματέο,Λογοθέτη,Χρηστάκης,Κουρουνιάτης.

Τα γκολ έβαλαν για τον Εθνικό ο Σούφλας στο 10 μετά απο ομορφη ενέργεια του Κατίδη και στο 67ο ο Μάναλης ενω ειχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα για τον Κρούσωνα στο 56 ο Χελάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.