Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΒΕΠ: Υπηρεσία προώθησης συνεργασιών με ομογενείς

ΕΒΕΠ: Υπηρεσία προώθησης συνεργασιών με ομογενείς

1205
0

Στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακές Δράσεις Ε.Β.Ε.Π για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την προώθηση της ευρυζωνικότητας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Ν. Πειραιώς», που σχεδίασε και υλοποίησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ 2007-2013, μία νέα, δωρεάν υπηρεσία, η «Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα», έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, που προσφέρει το ΕΒΕΠ στις επιχειρήσεις-μέλη του.

Η εν λόγω πρωτοβουλία, που στο επίκεντρό της έχει τον απόδημο ελληνισμό, περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή δράση, με στόχο να φέρει σε επαφή τις επιχειρήσεις των συμπατριωτών μας στο εξωτερικό με την επιχειρηματική κοινότητα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Κάθε επιχείρηση που θέλει να προβληθεί στην Ελλάδα, αλλά και να συνεργαστεί με Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές επιχειρήσεις, μπορεί,εντελώς δωρεάν, να δημιουργήσει τη δική της ολοκληρωμένη παρουσίαση στον Επιχειρηματικό Οδηγό της εφαρμογής και να χρησιμοποιήσει υπηρεσίες, όπως την Υπηρεσία Σύζευξης Προσφοράς και Ζήτησης Προϊόντων και Υπηρεσιών (Trade Leads).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική εφαρμογή «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» στο Portal του Επιμελητηρίου. Σημειώνεται ότι η δημιουργία του προφίλ στον Επιχειρηματικό Οδηγό γίνεται, χωρίς κανένα κόστος, εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας μια ηλεκτρονική φόρμα στο ακόλουθο link: http://piraeus-omogenia.e-boss.gr.

Για την εν λόγω πρωτοβουλία, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, κ. Β. Κορκίδης, ανέφερε:

«… το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς έχει θέσει, ως βασική προτεραιότητα, την αξιοποίηση του ανεξάντλητου αποθέματος του απόδημου Ελληνισμού, μέσω της ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας με τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η καταγραφή και η ανάδειξη των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και ανήκουν ή διοικούνται από απόδημους Έλληνες, ώστε να διευκολυνθεί η διεπιχειρηματική συνεργασία και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις κοινών επιχειρηματικών δράσεων και επενδύσεων, σε μία περίοδο, που όλοι γνωρίζουμε ότι, η χώρα μας πασχίζει να απαγκιστρωθεί από την ύφεση και να ενισχύσει τον εξωστρεφή προσανατολισμό της. Καλούμε τους επιχειρηματίες – συναδέλφους μας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια, η οποία στοχεύει στην προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε όλον τον κόσμο και στη ανάδειξη της χώρας μας διεθνώς.»

Προηγούμενο άρθροΤουρνουά 3×3 streetball στον Πειραιά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
Επόμενο άρθροΟΛΠ: Αυτοί θα μετέχουν στο νέο Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.