Αρχική ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΒΕΠ: Πως επηρεάζεται η λειτουργία του Επιμελητηρίου λόγω των μέτρων για τον...

ΕΒΕΠ: Πως επηρεάζεται η λειτουργία του Επιμελητηρίου λόγω των μέτρων για τον COVID-19

353
0
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς έχει προσαρμόσει τον τρόπο λειτουργίας του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου για τη διαπίστωση ύπαρξης κρούσματος κορωνοϊού “Covid-19 ”, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, διενεργήθηκαν 2 μοριακά τεστ στο προσωπικό του Ε.Β.Ε.Π., με αρνητικό αποτέλεσμα. Η εν λόγω κίνηση αποτελεί τμήμα των μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει το Επιμελητήριο με βάση τις υποδείξεις της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων, με σεβασμό στους εργαζομένους του, τις οικογένειές τους και τους συναλλασσόμενους. Σύμφωνα με τα ειδικά μέτρα που ελήφθησαν για τις υπηρεσίες που εδρεύουν στην Περιφέρεια Αττικής, το Ε.Β.Ε.Π., από 21 Σεπτεμβρίου 2020 έως 4 Οκτωβρίου 2020, θα εξυπηρετεί το κοινό διαδικτυακά και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που απαιτείται η φυσική παρουσία, θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Στο 40% του μόνιμου προσωπικού του Επιμελητηρίου εφαρμόζεται το μέτρο της «τηλεργασίας», σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση.
• ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗΤΡΩΟΥ-ΓΕΜΗ
Το Ε.Β.Ε.Π. ακολουθεί πιστά τα μέτρα πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας και παρακαλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου (Web Ε.Β.Ε.Π.) και τον ιστότοπο του Γ.Ε.Μ.Η. (https://services.businessportal.gr/)
Στοιχεία επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για τον σχετικό προγραμματισμό ραντεβού:
Θέματα Μητρώου-ΓΕΜΗ
E-mail: registry@pcci.gr, τηλέφωνα: 2104177241-5 επιλογή 1, 2104129395
Για Πιστοποιητικά Εγγραφής, Πληρωμές Συνδρομών, Προεγγραφές-Εγγραφές Ατομικών Επιχειρήσεων μέσω του Web Ε.Β.Ε.Π.: https://echamber.pcci.gr/
Θέματα ΥΜΣ (Υπηρεσία Μιας Στάσης)
E-mail: yms@pcci.gr, τηλ. 2104178638
Ιστοσελίδα Ε.Β.Ε.Π.: www.pcci.gr
• ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
(Πιστοποιητικά Καταγωγής και λοιπές θεωρήσεις)
Τηλ.: 210 4177241-5 (εσωτ. 232, 213) και 210 4223364
E-mail: commerce@pcci.gr
Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Αποτέλεσματα εκλογών 22-23/9/2020
Επόμενο άρθροOpen House Athens 2020 : Οι Virtual Ξεναγήσεις στον Πειραιά [videos]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.