Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Δραπετσώνα : Οδηγός τρόλεϊ τράβηξε όπλο και απείλησε επιβάτη – Συνελήφθη λίγο...

Δραπετσώνα : Οδηγός τρόλεϊ τράβηξε όπλο και απείλησε επιβάτη – Συνελήφθη λίγο πιο μετά

3390
0

Οπως διαβάζουμε τόσο στο Athenstransport.com όσο και στο parallaximag.gr εχθές το βραδυ Τετάρτης 24 Μαίου στη Δραπετσώνα οδηγός τρόλεϊ (του 20 που πραματοποιεί το δρομολόγιο Ν.Φάληρο-Δραπετσώνα)  απείλησε επιβάτη με όπλο.

Ο επιβάτης κατήγγελιλε  το γεγονός σε Αστυνομικό Τμήμα, οι Αρχές εντόπισαν το τρόλεϊ και ο οδηγός συνελήφθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και η υπόθεση διερευνάται.Στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο καθώς και ένα γκλοπ.

Οπως αναφέρει το Athenstranport  πρόκειται για οδηγό ο οποίος είναι εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. εδώ και πολλά χρόνια. Ο οδηγός έχει τεθεί σε αργία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία. Επιπλέον, η διοίκηση της Ο.ΣΥ. κατέθεσε χτες Τετάρτη μήνυση εις βάρος του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.