Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Δικαστήρια Πειραιά : Στο αυτόφωρο οι 2 άντρες που τραυμάτισαν βαναυσα σκύλο...

Δικαστήρια Πειραιά : Στο αυτόφωρο οι 2 άντρες που τραυμάτισαν βαναυσα σκύλο στη Νίκαια – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απο πολίτες

781
0

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Πειραιά κάθισαν σήμερα οι δυο άντρες που εντοπίστηκαν από πολίτες να κακοποιούν βάναυσα σκύλο σε δρόμο της Νίκαιας ο οποίος αν και οικόσιτος λόγω της ισχυρής καταιγίδας τη Τρίτη τρόμαξε και χάθηκε.

Κόσμος ,φιλόζωοι και μή,συγκεντρώθηκαν έξω απο τα δικαστήρια του Πειραιά ώστε να εκφράσουν την οργή τους αποδοκιμάζοντας τους 2 άντρες.

Την ίδια ώρα, ο σκυλάκος, ο Έκτορας, δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.