Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου 18/1/2023

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου 18/1/2023

193
0
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

Το πρώτο Δημοτικό Συμβουλιο Πειραιά για εφέτος θα γινει μεθαύριο Τετάρτη 18-01-2023 και ώρα 16:00, τόσο δια ζώσης οσο και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (υβριδική συνεδρίαση),  άρθρο 67 Ν. 4830/21, ήτοι για μεν τους συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για δε τους συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη με link που θα αποσταλεί, προς αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/10 και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (A΄136), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης προς το ΥΠΟΙΚ επί των αντικειμενικών αξιών ακινήτων.

Εισηγητής: Δήμαρχος

 

  1. Έγκριση του Ο.Π.Δ. ως προς τον Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική Ραδιοφωνία του Δήμου Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.), οικονομικού έτους 2023.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

  1. Έγκριση του Ο.Π.Δ. ως προς τον Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ν.Π.Ι.Δ. Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), οικονομικού έτους 2023.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

  1. Έγκριση του Ο.Π.Δ. ως προς τον Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων του ΝΠΔΔ Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, οικονομικού έτους 2023.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

  1. Έγκριση μελέτης που αφορά στη δημιουργία αθλητικού πολιτιστικού πολυχώρου κοινωνικής ένταξης και καινοτομίας και κέντρου δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στο Ο.Τ. 107Α της περιοχής Καμινίων Δήμου Πειραιά.

Εισηγητής: Δημήτριος Αράπης

 

  1. Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Πειραιά στο Ο.Τ. 204/Τ.25 που περικλείεται από τις οδούς Μεθώνης – Φωκίωνος – Παπαστράτου – Χαϊδαρίου, κατ’ εφαρμογή των κατευθύνσεων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) Αγίου Διονυσίου – ΦΕΚ 423Δ/29-6-2022.

Εισηγητής: Δημήτριος Αράπης

 

  1. Εξέταση ενστάσεων κατά της υπ’ αρ. 77/4-4-2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετική με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Πειραιά στα Ο.Τ.180 & 179 του Τομέα 23, για την προσαρμογή των οικοδομικών – ρυμοτομικών γραμμών της οδού ΑΙΜΟΥ, μεταξύ των οδών ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, στην υφιστάμενη κατάσταση.

Εισηγητής: Δημήτριος Αράπης

 

  1. Χαρακτηρισμός κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικον. έτους 2023, ως δεκτικών έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής.

Εισηγήτρια: Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου

 

  1. Καθιέρωση χώρου στάσης οχημάτων μεταφοράς των πελατών του ξενοδοχείου ΤΡΙΤΩΝ και μόνο για επιβίβαση και αποβίβαση τους, καθώς και τη φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών τους επί της οδού Τσαμαδού έμπροσθεν του αριθμού 8 και καθορισμός του ετήσιου τέλους.

Εισηγητής: Αλέξανδρος Αργουδέλης

 

  1. Συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 97/4-4-2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά που αφορά στον καθορισμό του ετήσιου τέλους που θα καταβάλει στο δημοτικό ταμείο υπέρ του δήμου το ξενοδοχείο ΓΛΑΡΟΣ, ως οικονομικό αντάλλαγμα για την παραχώρηση της αποκλειστικής χρήσης του συγκεκριμένου τμήματος της οδού.

Εισηγητής: Αλέξανδρος Αργουδέλης

Προηγούμενο άρθροΕσπερίδες 60-98 Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός 97-60 Απόλλων Πατρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.