Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Δηλώσεις πρόεδρου ΕΒΕΠ για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου

Δηλώσεις πρόεδρου ΕΒΕΠ για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου

1611
0

Ο Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. Κορκίδης, δήλωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, τα εξής:

«… Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, με την αδιαμφισβήτητη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αναντίρρητα συνιστά μείζονα αλλαγή στο μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό, καθώς αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε να ψηφίσει με τιμωρητική διάθεση, αλλά και με δικαίωμα στην ελπίδα. Επιβεβαιώθηκε επίσης και η τάση του εκλογικού σώματος για ισχυρή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και αποφυγή της περιπέτειας των επαναληπτικών εκλογών.
Την επόμενη ημέρα των εκλογών προσδοκίες πάντα υπάρχουν, ωστόσο δεν παύει για την καθημερινότητα των μικρομεσαίων και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα να είναι άλλη μια ημέρα με πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και τα ίδια, γνωστά σε όλους μας, προβλήματα. Άλλωστε, το βέβαιο είναι ότι η αγορά βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση αδράνειας και δύσκολα θα ξαναβρεί το βηματισμό της, αφού πολύ εύκολα αποδομείται και δύσκολα βελτιώνεται.

ΕΒΕΠΙΤΑ
Τα εκκρεμή μέτωπα είναι πάρα πολλά, αρχής γενομένης από το σχηματισμό Κυβέρνησης, την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και εν συνεχεία με την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αφορούν στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου στην αντιμετώπιση των εξαιρετικά κρίσιμων προβλημάτων του τόπου.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου, τόσο στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Α. Τσίπρα, όσο και σε όλους τους εκλεγέντες Βουλευτές της Α και Β´ για την επιτυχία τους.
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και ο παραγωγικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά δεσμεύονται για συνεργασία, ενώ προσδοκούν πολιτική συναίνεση και εθνική συνεννόηση… »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.