Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Δήμος Πειραιά : Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου 19/1/2022

Δήμος Πειραιά : Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου 19/1/2022

337
0

Το 2ο Δημοτικό Συμβούλιο για φέοτς διά τηλεδιάσκεψης,  θα γίνει και αυτο για λόγους διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, την Τετάρτη 19-1-2022 και ώρα 16:30 σύμφωνα με την από 11-3-2020 Π.Ν.Π “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού – Covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (ΦΕΚ Α΄55) και τη με αρ.643 εγκύκλιο, με Α.Π 69472/24.9.2021 (ΑΔΑ:Ψ3846ΜΤΛ6-0Π5) του Υπουργείου Εσωτερικών, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 1. 1. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), του Δήμου Πειραιά.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. 2. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.).

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. 3. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική  Ραδιοφωνία Δήμου Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.).

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. 4. Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πειραιά με τον αναπληρωτή του και δύο εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων με τους αντίστοιχους αναπληρωτές τους.

Εισηγήτρια: Ασπασία Αλιγιζάκη

 

 1. 5. Ορισμός Διαχειριστών των λογαριασμών του Δήμου μας στις Τράπεζες και ορισμός χρηστών των κωδικών e-banking καθώς και πληρωμών μέσω win bank.

Εισηγήτρια: Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου

 

 1. Έγκριση διατύπωσης σύμφωνης γνώμης ως προς την διαδικασία τροποποίησης της δράσης “Επιχορήγηση Ν.Π. Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά ΚΟ.Δ.Ε.Π., για την υλοποίηση του έργου ΕSTIA 2021:Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία στο Δήμο Πειραιά” του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, με κωδικό ΟΠΣ 5076711.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. Υποβολή αιτήματος στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη για την Αυτοδίκαιη άρση απαλλοτρίωσης στο ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου μας επί της οδού Αργυροκάστρου στο Ο.Τ. 75/Τ.19.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

 

 1. Απένταξη από το Περιουσιολόγιο (Ε9) του Δήμου δύο ακινήτων επί των οδών α) Εφέσου 26 και Γέμελου & β) Μαιζώνος 24-28 προοριζόμενων για δημιουργία Παιδικών Σταθμών.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

 1. Λύση της σχέσης έμμισθης εντολής του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω Αγγελόπουλου Ιωάννη του Κωνσταντίνου (αρ. 165 παρ. 7 του Ν. 3584/2007).

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. Δανεισμός στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) έργων του λαϊκού Καλλιτέχνη Σταμάτη Λαζάρου που ανήκουν στις συλλογές της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, προκειμένου να εκτεθούν στην ομαδική εικαστική έκθεση ‘Ρεμπέτικο’ που διοργανώνει σε τρεις χώρους, στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο Κέντρο Τεχνών και στο Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο ‘Μαρία Κάλλας’ για το χρονικό διάστημα από 2 Φεβρουαρίου έως 3 Απριλίου 2022.

Εισηγήτρια: Ειρήνη Νταϊφά

 

 1. Έγκριση πρακτικών της Γνωμοδοτικής Επιτροπής και επαναπροσδιορισμός του πίνακα κατάταξης, μετά τις διαγραφές βρεφών και νηπίων, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Εισηγήτρια: Χαραλαμπία Ζηλάκου

 

 1. Κατάργηση θέσης περιπτέρου και αποξήλωση του κουβουκλίου επί της Ακτής Δηλαβέρη αρ. 2.

Εισηγητής: Γρηγόριος Καψοκόλης

 

 1. Καταστροφή και ανακύκλωση άχρηστου υλικού που βρίσκεται στα 17ο Νηπιαγωγείο, 17ο Δημοτικό και Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

 

 1. Καταστροφή και ανακύκλωση άχρηστου υλικού που βρίσκεται σε υπηρεσίες του Δήμου.

Εισηγητής: Χαρουτιούν Μαρκαριάν

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός 109-65 Ιωνικός
Επόμενο άρθροΠειραιάς : Λουκέτο για 30 μέρες σε νυχτερινό κέντρο και 10.000 ευρώ προστιμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.