Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Γραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων

Γραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [Ιούλιος 2015]

2821
0

Η Αττικό Μετρό ενημέρωσε το κοινό για την πορεία των έργων επέκτασης της Γραμμής 3 προς τον Πειραιά κατά το μήνα Ιούλιο 2015.

Σταθμός ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής πλάκας οροφής.

Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης του ΤΒΜ και οι εργασίες κατασκευής τμήματος της πλάκας οροφής του κυρίως Σταθμού.

Σταθμός ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής προεντεταμένων αγκυρίων και αγκυρίων βράχου του κυρίως κτηρίου του Σταθμού.

Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης μπεντονίτη για την κατασκευή διαφραγματικών τοίχων. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τμήματος δικτύου ομβρίων. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες παράκαμψης δικτύων Ο.Κ.Ω. Στο φρέαρ Ρολόι, σε εξέλιξη βρίσκεται η αρχαιολογική ανασκαφή.

http://www.ametro.gr/files/constructionpiraeus/AM_Peiraias_progress_July15_LG.jpg
Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η συντήρηση των αρχαιολογικών ευρημάτων του έργου. Σε εξέλιξη, επίσης, βρίσκεται η προετοιμασία εκθεσιακού χώρου για την ανάδειξη και προβολή των αρχαιολογικών ευρημάτων του έργου, στο κτήριο της οδού Πυλών, ιδιοκτησίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων.
Στο φρέαρ αερισμού Δημοτικού Θεάτρου, σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η αρχαιολογική ανασκαφή.
Στο φρέαρ Πανεπιστήμιο, σε εξέλιξη βρίσκεται η αρχαιολογική διερεύνηση στις περιοχές των παρακάμψεων δικτύων Ο.Κ.Ω.

Η εκσκαφή σήραγγας έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 50%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.