Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Γραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων

Γραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [Απρίλιος 2019]

1308
0
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

Η Αττικό Μετρό ενημέρωσε το κοινό για την πορεία των έργων επέκτασης της Γραμμής 3 προς τον Πειραιά κατά το μήνα Απρίλιο 2019.

-Στο Φρέαρ Εισόδου ΤΒΜ, έχει ολοκληρωθεί η υδατοστεγάνωση της πλάκας οροφής +62, 86.

– Στο Φρέαρ Κομνηνού, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κιγκλιδωμάτων κλιμακοστασίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες (κατασκευή καταπακτής).
Σταθμός Αγία Βαρβάρα: έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση πλακών γρανίτη δαπέδου και τοίχου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή ανελκυστήρων (επιπέδου οδού).
– Στο Φρέαρ Μεγ. Αλεξάνδρου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες (κιγκλιδώματα, κατασκευή καταπακτής).
• Σταθμός Κορυδαλλός: σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή νέων πεζοδρομίων περιμετρικά της πλατείας και οι παρακάμψεις ΟΚΩ.
Στο Φρέας Πισιδίας, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τοιχοποιιών και επιχρισμάτων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι προεργασίες χρωματισμών στα τοιχία του κυρίως Φρέατος.
Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: σε εξέλιξη βρίσκονται οι αποκαταστάσεις – πλακοστρώσεις στο επίπεδο της οδού του Σταθμού και η επένδυση πλακών γρανίτη σε διάφορα επίπεδα του Σταθμού, καθώς και η εγκατάσταση πανέλων ψευδοροφής στις οροφές των επιπέδων -3 και -4 του Σταθμού.
– Στη Σήραγγα ΝΑΤΜ Αερισμού του Σταθμού ΝΙΚΑΙΑ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες χρωματισμών.
– Στη Κύρια Σήραγγα του Σταθμού (ΝΑΤΜ) ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, έχει ολοκληρωθεί η καθαίρεση προσωρινού σκυροδέματος περιοχής εκβάθυνσης.
– Στα Υπόγεια Τμήματα ΝΑΤΜ του Σταθμού (ΝΑΤΜ) ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνιμης επένδυσης ΝΔ σήραγγας πρόσβασης και κάτω εγκάρσιας σήραγγας δυτικού ανελκυστήρα.
– Στο Νότιο Φρέαρ Αερισμού του Σταθμού ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ (οδός Κουμουνδούρου), σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνιμης επένδυσης τοιχίων συνδετήριας σήραγγας.
• Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η συναρμολόγηση γερανού εισόδου 3 και η πιστοποίηση της λειτουργίας του.

• Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: στον Κύριο Σταθμό, στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σκυροδετήσης πλάκας έκδοσης εισιτηρίων (αξ. 18-19) και του εσωτερικού μετωπικού τοίχου σταθμού (αξ. 18).

Στις Σήραγγες Κλιμακοστασίων, στο Βόρειο Κλιμακοστάσιο, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες δευτερογενών σκυροδεμάτων , ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι τσιμεντενέσεις πλήρωσης.
Στη Σήραγγα Πρόσβασης στην Πλατεία Κοραή, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τα δευτερογενή σκυροδέματα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι τσιμεντενέσεις πλήρωσης.
– Στο Φρέαρ Αερισμού Δημοτικού Θεάτρου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης οπλισμών περιμετρικών τοιχείων.
Στη Σήραγγα Αερισμού Φρέατος Ραλλείου, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σκυροδέτησης θεμελίωσης μόνιμης επένδυσης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση οπλισμών και οι σκυροδετήσεις τοιχείων και θόλου.
– Στην Ηλεκτρική Εσοχή 3RP3 Χ.Θ. 8+ 707,585, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εκσκαφής – προσωρινής αντιστήριξης (πρόοδος / Α’ φάση 14/14μ, Β’ φάση 14/14μ).

Προηγούμενο άρθροΝίκος Βλαχάκος στον ΘΕΜΑ FM104,6: «Οι Πειραιώτες είναι μαζί μας γιατί θέλουν κάτι καινούργιο για την πόλη μας, θέλουν τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ»
Επόμενο άρθροΙ.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: Πρόγραμμα εορτασμών 20-21/5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.