Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Γραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων

Γραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [Δεκέμβριος 2018]

1102
0

Η Αττικό Μετρό ενημέρωσε το κοινό για την πορεία των έργων επέκτασης της Γραμμής 3 προς τον Πειραιά κατά το μήνα Δεκέμβριο 2018

    • Φρέαρ ΚΟΜΝΗΝΟΥ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες.
  • Σταθμός ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επένδυσης τοίχων και υποστυλωμάτων ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης στηριγμάτων του συστήματος ανάρτησης ψευδοροφών στο επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων.
    • Φρέαρ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες.
  • Σταθμός ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της μόνιμης επένδυσης προσβάσεων του Σταθμού καθώς και οι εργασίες για την καθαίρεση πασσάλων και κεφαλόδεσμου.
  • Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της μόνιμης επένδυσης του κυρίως σταθμού καθώς και η κατασκευή της μόνιμης επένδυσης της σήραγγας ΝΑΤΜ. Επίσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες χρωματισμών στου τεχνικούς χώρους του Σταθμού Α’Φάση.
  • Σταθμός ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της μόνιμης επένδυσης θεμελίωσης στο επίπεδο -4, η μόνιμη επένδυση της πλάκας Η/Μ στο επίπεδο -3 ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνιμης επένδυσης της πλάκας μηχ/κου ορόφου (-1).

  • Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑ: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση και προένταση αντηρίδων προσωρινής αντιστήριξης του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου επιπέδου.

    • Φρέαρ ΡΟΛΟΙ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής παράκαμψης δικτύου ομβρίων.
  • Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υδατοστεγάνωσης και σκυροδέτησης δαπέδου τοιχείων και θόλου μόνιμης επένδυσης στο νότιο κλιμακοκοστάσιο ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες δευτερογενή σκυροδεμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.