Αρχική ΕΘΝΙΚΟΣ Γήπεδο Εθνικού : Ένα όνειρο που ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα.

Γήπεδο Εθνικού : Ένα όνειρο που ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα.

1524
0
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

Θετική εντύπωση προκαλέσε η συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένας Δούρου και του πρόεδρου του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλου την περασμένη τη Τρίτη  στα γραφεία της Περιφέρειας, συνάντηση στην οποία ηταν παρούσα και συμμετείχε ενεργά οπως κάνει εδώ και καιρό πάνω στο θέμα αυτο και η  βουλευτής Α Πειραιώς κ. Γεωργία Γεννιά.

voyliwatch

Στην εν λογω συνάντηση οπως έχουμε ηδη αναφέρει συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο γηπεδικο, με εκτενείς αναφορές εκατέρωθεν ως προς την παρούσα κατάσταση σχετικά με το φλέγον θέμα της κατασκευής γηπέδου για τον Εθνικό Πειραιώς .

ÐÅÍÔÅ ÄÇÌÁÑ×ÏÉ ÔÇÓ ÅÕÔÅÑÇÓ ÐÅÑÉÏ×ÇÓ ÔÏÕ ÐÅÉÑÁÉÁ ÌÅ ÅÐÉÊÅÖÁËÇÓ ÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÄÑÁÐÅÔÓÙÍÁÓ ÊÅÑÁÔÓÉÍÉÏÕ ×ÑÇÓÔÏ ÂÑÅÔÔÁÊÇ ÊÁÉ ÔÏÕÓ ÄÇÌÁÑ×ÏÉÕÓ ÐÅÉÑÁÉÁ ÃÉÁÍÍÇ ÌÙÑÁËÇ ÊÏÑÕÄÁËËÏÕ ÓÔÁÕÑÏ ÊÁÓÓÉÌÁÔÇ ÐÅÑÁÌÁÔÓÏÓ ÃÉÁÍÍÇ ËÁÃÏÕÄÁÊÇ ÓÁËÁÌÉÍÁÓ ÉÓÉÄÙÑÁ ÐÁÐÁÈÁÍÁÓÉÏÕ ÊÁÉ ÔÏÍ Ã.Ã. ÔÏÕ ÄÇÌÏÕ ÑÅÍÔÇ. ÅÊÐÑÏÓÙÐÏÕÍÔÁ ÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÉÙÁÊÊÅÉÌÉÄÇ ÊÁÈÙÓ ÊÁÉ ÔÏÍ ÁÍÔÉÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÑ×Ç ÐÅÉÑÁÉÁ ÃÉÙÑÃÏ ÃÁÂÑÉËÇ ÅÄÙÓÁÍ ÊÏÉÍÇ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÌÅÃÁËÏ ÐÑÏÂËÇÌÁ ÁÍÁÐËÁÓÇÓ ÔÇÓ ÐÅÑÉÏ×ÇÓ ÔÙÍ ËÉÐÁÓÌÁÔÙÍ ÓÔÇÍ ÄÑÁÐÅÔÓÙÍÁ --ÓÔÇ ÖÙÔÏ ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Κατόπιν αυτού, κρίθηκε αναγκαία μια εκτεταμένη σύσκεψη στην οποία θα παρευρεθούν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Γαβρίλης και ο Δήμαρχος Πειραιώς κ. Μώραλης, ο οποίος ως άνθρωπος που βρέθηκε  χρόνια στον αθλητισμό μέσα απο τον Ολυμπιακό,έχει θέληση να λυθεί επιτέλους και μια και καλή το θέμα του γηπεδικού του ιστορικού συλλόγου του Πειραιά

Σε αυτη τη σύσκεψη θα συζητηθούν τα πρακτικά θέματα και να υπερπηδηθούν τα όποια κωλύματα, με την πραγματοποιήση να προδιορίζεται λίαν συντόμως απο την περιφερειάρχη κ. Δούρου και πιο συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα στα γραφεία της Περιφέρειας.

gipedo ethnikou epsp

Προηγούμενο άρθροΈγκλημα με νεκρό 82χρονο στο κέντρο του Πειραιά
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός 92-62 Μπασκόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.