Αρχική Uncategorized Αυτή την Κυριακή 2/4 ο 35ος Βαρτζακειος Δρόμος Υγείας – Ποιές κυκλοφοριακές...

Αυτή την Κυριακή 2/4 ο 35ος Βαρτζακειος Δρόμος Υγείας – Ποιές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα

221
0

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά (Σ.Δ.Υ.Π.), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά διοργανώνουν τον 35ο Βαρτζάκειο Αγώνα Δρόμου 13,5 χλμ και 2 χλμ για παιδιά, με ώρες έναρξης 10:30 π.μ. και 09:30 π.μ. στις πιο κάτω διαδρομές:

Αγώνας 2.000 μ για παιδιά, με ώρα έναρξης 09:30 π.μ.

Εκκίνηση: Μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, Διαδρομή: Ηρώων Πολυτεχνείου με κίνηση στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος μέχρι την Λεωφόρο Χατζηκυριακού, δεξιά μέχρι τη διασταύρωση με την Ευπλοίας, αναστροφή και επιστροφή από Λεωφόρο Χατζηκυριακού, Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι το Δημοτικό Θέατρο.

Τερματισμός: Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο.

Αγώνας 13.500 μ., με ώρα έναρξης 10:30 π.μ.

Εκκίνηση: Μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου,

Διαδρομή: Ηρώων Πολυτεχνείου με κίνηση στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος μέχρι την Λεωφόρο Χατζηκυριακού, δεξιά μέχρι τη διασταύρωση στο φανάρι της σχολής Ναυτικών Δοκίμων και αριστερά επί της Ιακώβου Ράλλη, στην Γεωργίου Θεοτόκη δεξιά προς την παραλία και αριστερά κίνηση επί της Ακτής Θεμιστοκλέους σε όλο το μήκος της έως την Μαρίνα Ζέας, δεξιά στη Μαρίνα Ζέας και κίνηση σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Μαρίνας έως το τέλος της, κάτω από την Πλατεία Αλεξάνδρας, αναστροφή και αντίστροφη ακριβώς πορεία μέχρι το Δημοτικό Θέατρο,

Τερματισμός: Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο.

Επειδή σε όλη τη διάρκεια των αγώνων η Τροχαία θα προχωράει σε σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι διοργανωτές παρακαλούν τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τις προαναφερόμενες οδούς και λεωφόρους στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Επίσης απο τον ΟΑΣΑ θα λάβουν χώρα οι κάτωθι ρυθμίσεις στις λεωφορειακές γραμμές  που επηρεάζονται.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΟΑΣΑ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.