Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Αρχίζει σήμερα η διάθεση των Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ

Αρχίζει σήμερα η διάθεση των Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ

1300
0

Η διάθεση των Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ στον Δήμο Πειραιά, αρχίζει από σήμερα  15   Δεκεμβρίου 2016  και  ολοκληρώνεται  έως και 31 Ιανουαρίου 2017, από όλα τα ΚΕΠ, με  ωράριο διανομής από 08:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

 

Από τη  Διεύθυνση των ΚΕΠ ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους,  προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία και να εξυπηρετηθούν καλύτερα ότι,  η διάθεση των δελτίων θα γίνεται αποκλειστικά  για τους κατοίκους της πόλης και θα είναι ως εξής:

 

  1. Οι κάτοικοι των Α΄ και Β΄ Δημοτικών Κοινοτήτων θα εξυπηρετηθούν από το Κεντρικό ΚΕΠ Πειραιώς (Ακτή Ποσειδώνος 2- 4 Πειραιάς).
  2. Οι κάτοικοι της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας θα εξυπηρετηθούν από το ΚΕΠ Αγίας Σοφίας (Αγχιάλου 104).

 

  1. Οι κάτοικοι της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας θα εξυπηρετηθούν από το ΚΕΠ Π. Κοκκινιάς (Κωπαΐδος 30, Καμίνια).

 

  1. Οι κάτοικοι της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας από το ΚΕΠ Ν. Φαλήρου (Σταθμός ΗΣΑΠ επίπεδο 1, Ν. Φάληρο).

 

Επίσης, τα Δελτία Μετακίνησης ΑΜΕΑ θα διανέμονται παράλληλα και από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Πειραιάς).

Να  σημειωθεί ότι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, λειτουργεί το νέο ΚΕΠ (Αγχιάλου 104), με ωράριο λειτουργίας  για το κοινό 8:00 έως 15:00.

 

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρωπίνου Δυναμικού,  Δ/νση Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και Δ/νση Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Νικόλαος  Καρβουνάς, σε δήλωσή του σημείωσε :

«Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της έναρξης χορήγησης των Δελτίων Μετακίνησης των ΑμεΑ θα διαθέσει τα δελτία μετακίνησης από τα ΚΕΠ του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα θα εξυπηρετηθούν  οι κάτοικοι των Α΄ και Β΄ Δημοτικών Κοινοτήτων, από το κεντρικό ΚΕΠ που βρίσκεται στον Πύργο. Οι κάτοικοι της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας από την Αγχιάλου 104, που είναι το νέο ΚΕΠ που εγκαινιάσαμε πριν από μερικές ημέρες. Οι κάτοικοι της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας θα εξυπηρετηθούν από το ΚΕΠ της Παλιάς Κοκκινιάς και τέλος οι κάτοικοι της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, του Ν. Φαλήρου  θα εξυπηρετηθούν από το ΚΕΠ που έχουμε στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Νομίζω ότι είναι μια κίνηση που σίγουρα εξυπηρετεί τους ανθρώπους που θα λάβουν αυτό το δελτίο μετακίνησης γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν μεγάλες αποστάσεις, δοθέντος ότι είναι άτομα ΑμεΑ και πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ικανοποίηση και ανταπόκριση από τους συνδημότες μας. Επίσης, για κάποιους που είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν από το  κέντρο, η ίδια εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει και  από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, που είναι στην  Ηρώων Πολυτεχνείου 19».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.