Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Α΄ Δημοτική Κοινότητα: 553 νέες πινακίδες οδών

Α΄ Δημοτική Κοινότητα: 553 νέες πινακίδες οδών

1066
0

Νέες πινακίδες οδών τοποθετεί ο Δήμος Πειραιά, σε σημεία που υπήρχε μεγάλη έλλειψη και δυσκόλευε τους οδηγούς και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, τοποθετούν αυτές τις ημέρες  σε στύλους και σε τοίχους, 553 νέες πινακίδες στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα.

Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος του 2019,  θα μπουν επιπλέον 3.000 νέες πινακίδες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, συνεχίζει να τοποθετεί νέες πινακίδες οδών στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης μας.  Ο κ. Αντιδήμαρχος σημείωσε χαρακτηριστικά, πως η σωστή ενημέρωση οδηγών και πεζών αποτελεί προτεραιότητα, επισημαίνοντας πως στόχος είναι η διευκόλυνση και η σωστή καθοδήγηση των δημοτών και των επισκεπτών στην πόλη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.