Στον Πειραιά έφτασε το μικρό κρουαζιερόπλοιο “Hamburg” που ανήκει στη Γερμανική Plantours ,πραγματοποιώντας προγραμματισμένη κρουαζιέρα.
Το Hamburg κατασκευάστηκε το 1997 στη Γερμανία ως C Colombus για λογαριασμό της HapagLloyd ,έχει μήκος 145 μέτρα και πλάτος 22.Μπορεί να φιλοξενήσει 420 επιβάτες και έχει 170 άτομα πλήρωμα.
Η άφιξη του στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί
Δείτε όλο το αρχειό μας απο videos & φωτογραφίες πλοίων


![Εξασφαλισμένη και για το 2027 η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιά – Κύπρου [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/08/AF-MARINA-ENTERING-PIRAEUS-PORT-238x178.jpg)
![Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων: Η εικόνα των εργασιών στις αρχές Αυγούστου – Μεταμορφώνεται το ιστορικό SILO [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/08/ENALION-48-238x178.jpg)
