Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να αποδράσει με ψηλά το κεφάλι από την έδρα του Αγίου Ιερόθεου στο ντέρμπι της ης 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής χάνοντας με 2-0 , με τον απολογισμό στο ξεκίνημα να μην ειναι καλός αφου έχει μια ισοπαλία και 2 ηττες
Τα γκόλ για τον Αγιο Ιερόθεο πέτυχαν οι Κομνηνός στο 57 π0ταν και ξεκίνησε απο τη σέντρα έφτασε στη μεγάλη περιοχή και με ενα ξερό σουτ νικησε τον ΒΟυτσινά και ο Κράσι στο 90 με ενα πολύ δυνατό σουτ.
Άγιος Ιερόθεος (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Αντωνόπουλος, Τσατσαρής, Μεταλλινός (46′ Σάσσαλος), Μπατής, Ντάφλας, Αποστόλου, Συμάκος (46′ Νομικός), Κομνηνός (71′ Βουτσιώτης), Μακρίδης (78′ Μακρίδης), Κράσι, Μανδαμαδιώτης
Εθνικός (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Νταούλιας (69′ Κούρτι), Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράϊ, Γκέτσι (75′ Σαραντόπουλος), Τσιντώνης, Τσιάβος (28′ λ.τρ. Κατσέρης), Πολίτης, Διάκος (65′ Παπαγεωργίου).