Αρχική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Φιλαμονική Πειραιά : Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Πειραιά

Φιλαμονική Πειραιά : Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Πειραιά

751
0
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσαν σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με την οικογένειά του, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και τόνισε ότι, όπως κάθε χρόνο, άκουσε τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους και όλους τους συνεργάτες του, σε μια γιορτινή ημέρα και παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. «Φεύγει ένας δύσκολος χρόνος με προβλήματα για όλους τους Έλληνες και τους Πειραιώτες. Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για την πόλη μας και για όλους τους Έλληνες», σημείωσε ο κ. Μώραλης. Ο Δήμαρχος Πειραιά επιπλέον υπογράμμισε: «Διανύουμε ημέρες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας. Χαίρομαι γιατί περνούν όμορφα αυτές τις μέρες οι Πειραιώτες. Από μεθαύριο «στρωνόμαστε» και πάλι στη δουλειά, καθώς θέλουμε να δουλέψουμε παραπάνω, έτσι ώστε να πετύχουμε ως Δημοτική Αρχή τους στόχους μας για την πόλη».
 
Τα κάλαντα μαζί με τον Δήμαρχο, άκουσαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κ.κ. Ανδρέας Βεντούρης, Αλέξανδρος Αργουδέλης και Κυριάκος Σιγαλάκος. Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, o Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αλιφραγκής, καθώς και ο Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Βασίλης Καραγιάννης.
Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος. Κατά τη διάρκεια της τελετής, o Δήμαρχος Πειραιά παρέδωσε υποτροφία σε πρωτεύσαντα στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο πλαίσιο παροχής τεσσάρων υποτροφιών σε παιδιά για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ, από το Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς «Δημητρίου Λυμπεροπούλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.