Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Φάρος Κερατσινίου: Μία νίκη – Μια κατηγορία ! Δωρέαν η είσοδος αύριο

Φάρος Κερατσινίου: Μία νίκη – Μια κατηγορία ! Δωρέαν η είσοδος αύριο

3425
0

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο κάνει η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου να έρθει στο αυριανό παιχνίδι γιορτή στο κλειστό Π.Νιολαίδης που θα γίνει αυριο στις 19.00 . Με νίκη επι του Προμηθέα Πατρών ο Φάρος των 4 συνεχόμενων ανόδων θα γιορτάσει την άνοδο στην Α1 και ταυτόχρονα την πέμπτη και λαμπρότερη

Η είσοδος στο κλειστό θα είναι δωρεάν

Η ανακοίνωση αναφέρει

Ο Φάρος Κερατσινίου έπειτα από μία εκπληκτική πορεία τα τελευταία έξι χρόνια, από τη Β ΕΣΚΑΝΑ διεκδικεί την άνοδό του στην Α1 κατηγορία στον αγώνα του Σαββάτου στις 19:00 όπου θα αντιμετωπίσει στο «Π. Νικολαίδης» τον Προμηθέα Πάτρας.
Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν και η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μας καλούν όλον τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους και να τους βοηθήσει ώστε να πανηγυρίσουν τη νίκη και ταυτόχρονα και την άνοδο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φάρος μας έχει νικήσει δύο φορές την ομάδα της Πάτρας και για το λόγο αυτό χρειάζεται μόνον μία νίκη.
Το Κερατσίνι πρέπει να σταθεί κοντά στο Φάρο Κερατσινίου, στο καμάρι της φετινής μπασκετικής χρονιάς.
Ελάτε να γεμίσουμε το γήπεδο, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε από την αρχή της σεζόν.

Να είστε όλοι εκεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.