Αρχική ΟΛΠ Τριήμερο κινητοποιήσεων στον Πειραιά κατα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

Τριήμερο κινητοποιήσεων στον Πειραιά κατα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

1784
0

Τριήμερο κινητοποιήσεων έχουμε απο σήμερα στον Πειραιά αφου η ΟΜΥΛΕ έχει ανακοινώσει κινητοποιήσεις, διαφωνώντας με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ (Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς).

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων:

  • Τετάρτη: Στάση εργασίας από έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 10.30 το πρωί και παραστάσεις σε όλες τις Διοικήσεις των Οργανισμών
  • Πέμπτη: 24άωρη παλλιμενική απεργία με συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη στο λιμάνι του Πειραιά και πορεία στο υπουργείο Ναυτιλίας. Στην πορεία έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Πειραιά
  • Παρασκευή: Σύγκληση ευρείας σύσκεψης φορέων για εκτίμηση των αποτελεσμάτων του διημέρου και προγραμματισμό περαιτέρω κινητοποιήσεων.

Επιπλέον μέσα στην επόμενη βδομάδα αναμένεται απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την προσφυγή που κατατέθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ από  φορείς του Πειραιά όπως είναι το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, το Επαγγελματικό – Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και την ΟΜΥΛΕ. Η υπόθεση συζητήθηκε στις 6 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.