Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Τρέχουμε με την Adidas στους δρόμους του Πειραιά

Τρέχουμε με την Adidas στους δρόμους του Πειραιά

1603
0

Πότε την Κυριακή? Λάθος! Τρέχουμε την Κυριακή! Και συγκεκριμένα Κυριακή 13 του Σεπτεμβρη η Adidas διοργανώνει το 3ο adidas Open Run στον Πειραιά.Απο τη Ζέα και το Πασαλιμάνι στο Κέντρο και το λιμάνι και απο εκεί Πειραική και πίσω.

Περισσότερα για το running event στη παρακάτω ανακοίνωση από την Adidas

Το 3ο adidas Open Run είναι εδώ και αυτή τη φορά δεν θα λείπει κανείς, γιατί σε αυτό το Open Run τρέχουμε Κυριακή!

Για πρώτη φορά, το πιο energy running event της πόλης κατηφορίζει νότια και σε περιμένει στην πλατεία Ναυτικού Μουσείου στη Μαρίνα Ζέας για να τρέξουμε παρέα στην πιο όμορφη διαδρομή του Πειραιά, η οποία ξεκινάει από τη Μαρίνα Ζέας, περνάει από το κέντρο του Πειραιά και διασχίζει την ακτή Μιαούλη και την ακτή Θεμιστοκλέους.

Και επειδή η καλύτερη ώρα για τρέξιμο είναι το πρωί, σε αυτό το Open Run ξυπνάμε νωρίς, φοράμε τα αθλητικά μας και γεμίζουμε ενέργεια όλο τον Πειραιά στις 9.30πμ. Πριν ξεκινήσουμε την απολαυστική διαδρομή των 6χλμ, οι αγαπημένες μας, Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction, θα είναι εκεί για να μας ‘ξυπνήσουν’ με ένα up-beat ζέσταμα. Στον τερματισμό, όπως κάθε φορά, θα σε περιμένουν energy drinks, νερά και fitness bars. Και μην ξεχνάς, με το bib σου μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου adidas προϊόντα σε special prices μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου!

Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή τώρα στο www.boostathens.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.