Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Τέλος του 2017 το τράμ στον Πειριαά

Τέλος του 2017 το τράμ στον Πειριαά

4022
0

Tέλος του 2017 θα λειτουργεί κανονικά η επέκταση του τραμ στον Πειραιά σύμφωνα με όσα διαρρέουν στο Τύπο άνθρωποι της Αττικό Μετρό.

Μέχρι στιγμής  μονο 2 απο τα 5,4 χιλιόμετρα έχουν ολοκληρωθεί οσον αφορα το στρώσιμο της γραμμής , η οποία θα είναι μονή και κυκλικη.Σε διαδικασία στρωσίματος είναι αλλα 2 χιλιόμετρα οπως θα έχετε δει κατα καιρούς και απο φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook.

Tα 2 σημεία στα οποια έχει “ανοίξει” το οδόστρωμα ωστε να αρχίσει η κατασκευη το γραμών είναι μόνο το τμήμα από το Δημοτικό Θέατρο και μέχρι το λιμάνι στην Λ.Ποσειδώνος αλλά και κάποια τμήματα στην Ομηρίδου Σκυλίτση.

Με την επέκτασηΤραμ στον Πειραιά, είναι σε εξέλιξη η μεγαλύτερη ανάπλαση στο κέντρο της πόλης εδώ και χρόνια. αφου στο πλαίσιο των ανατοποδοτικών έργων  αντικαθίστανται όλα τα παρακειμενα στα έργα πεζοδρόμια με κύριο υλικό στην κατασκευή τους τον πορφυρίτη)στον κεντρικό άξονα Λαμπράκη-Β.Γεωργίου-Λ.Ποσειδώνος-Ε.Αντιστάσεως ,ενώ τοποθετούνται ή έχουν ηδη τοποθετηθεί υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.