Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Συνελήφθη 23χρονος στον Πειραιά για βιασμό ανήλικης – Αναζητούσε θύματα μέσω του...

Συνελήφθη 23χρονος στον Πειραιά για βιασμό ανήλικης – Αναζητούσε θύματα μέσω του “Badoo”

3616
2

 

Αποκαλύπτικο ρεπορτάζ απο το zougla.gr για  ένα πολύ περίεργο περιστατικο στον Πειραιά οπου «Πρωταγωνιστής» ηταν  ένας 23χρονος αλλοδαπός άνδρας από τον Πειραιά, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες ανώνυμης επικοινωνίας που προσφέρουν τα social media,οπως είναι το Badoo καλή ωρα, προσέγγιζε άγνωστα κορίτσια και τα ανάγκαζε να τον συναντήσουν χρησιμοποιώντας αρχικά πειθώ και με καλόλογα και εν συνεχεία απειλή απο ακεραιότητα μέχρι τη τιμή της προσωπικότητας.

Τελικά, ευτυχώς δράση του έλαβε τέλος τις προηγούμενες ημέρες, χάρη αφενός στο θάρρος μιας κοπέλας που βρήκε το κουράγιο να τον καταγγείλει και αφετέρου χάρη στην επέμβαση ενός αστυνομικού της ΔΙΑΣ Πειραιά, ο οποίος, εκτός υπηρεσίας, τον εντόπισε και του φόρεσε χειροπέδες.

Πως έγινε η σύλληψη

Ήταν περασμένες 22.00 το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου 2019, όταν μία 16χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Badoo δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα μηνύματα από άγνωστο άτομο με το όνομα «Νικόλα», το οποίο την απειλεί καθημερινά πως, αν δεν συναντηθούν, θα διαδώσει αρνητικές για την ίδια φήμες στη γειτονιά της και θα προκαλέσει κακό στην οικογένειά της.

Πως έλαβε χώρα ολο το 10ήμερ περίπου μαρτύριο της κοπέλας

Ειδικότερα, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε η κοπέλα, η πρώτη συνάντηση έγινε την 12η Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα, έπειτα από πιέσεις. Η κοπέλα συναντήθηκε με τον άγνωστο στον Πειραιά και με τη χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να κάμψει τις αντιστάσεις της και να τελέσει ασελγή πράξη.

Την επόμενη ημέρα, οι πιέσεις προς την κοπέλα αυξήθηκαν περαιτέρω, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ακόμη μία συνάντηση. Τις επόμενες ημέρες το «σκηνικό» συνεχίστηκε.

Ο βιαστής συνέχιζε το “στενό μαρκάρισμα”

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 23χρονου ξεκίνησε την 22η Ιανουαρίου, όταν ο συλληφθείς έστειλε εκ νέου μήνυμα στην κοπέλα, αλλά εκείνη αρνήθηκε να τον συναντήσει. Τότε ο δράστης θύμωσε και της δήλωσε ότι γνωρίζει πού μένει, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.Πράγματι, έκανε την απειλή του πράξη, καθώς το βράδυ της επόμενης ημέρας, δηλαδή την 23η Ιανουαρίου, και ενώ η κοπέλα επέστρεφε σπίτι της γύρω στις 23.50, αντιλήφθηκε τον 23χρονο να την περιμένει έξω από το σπίτι της μαζί με ακόμη έναν, άγνωστο σε αυτή, άνδρα. Τότε, προκειμένου να αποφύγει τον διασυρμό στη γειτονιά της, επικοινώνησε με τον 23χρονο ηλεκτρονικά και του ζήτησε να συναντηθούν. Ο δράστης αποδέχθηκε την πρόσκληση και της είπε να βρεθούν σε ένα πάρκινγκ στον Πειραιά.

Έπειτα η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός και τότε ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, προσέτρεξε στο κάλεσμά της, ακινητοποίησε τον 23χρονο και του πέρασε χειροπέδες.

Τελικά, ο δράστης προφυλακίστηκε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις με θύματα ακόμη και νεαρά αγόρια.

 

υ.γ. Δυστυχώς πληθαίνουν τα περιστατικά βιασμών και κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από δράστες, οι οποίοι απειλούν,εκβιάζουν και, σε κάποιες περιπτώσεις, βιαιοπραγούν.Τους λόγους πρέπει να τους αναζητήσουμε

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.