Αρχική Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Σαν σήμερα… όλοι μαζί!

Σαν σήμερα… όλοι μαζί!

2393
0

11 χρόνια πέρασαν κιόλας από την ημέρα που όλη η Ελλάδα ΜΑΖΙ ξεχυνόταν στους δρόμους να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου…

11 χρόνια πέρασαν από την κεφαλιά του Άγγελου Χαριστέα στο 56′ που μας έστειλε στα ουράνια. 11 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που όλοι οι δρόμοι της χώρας μας ήταν γεμάτοι με Ελληνικές σημαίες, όλοι οι Έλληνες ντυμένοι στα κυανόλευκα και οι ιαχές μας να ακούγονται παντού… «Ελλάς, ολέ- ολέ, δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ!»

11 χρόνια μετά συμπίπτει η επέτειος να είναι μια μέρα πριν από ένα δημοψήφισμα που έχει χωρίσει τη χώρα στα 2. Υπέρ του ΝΑΙ και υπέρ του ΟΧΙ, σε ένα μνημόνιο. Δεν τίθεται θέμα για το αν θα μείνουμε στην Ευρωζώνη ή όχι, δεν τίθεται θέμα αν θα μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι. Είναι ένα ΝΑΙ ή ενα ΟΧΙ, ή καλύτερα ένα δεν εγκρίνεται ή εγκρίνεται σε δυσβάσταχτα μέτρα.

Εκείνη την ημέρα όλοι γιορτάζαμε, μαζί, ξαναγράφω ΜΑΖΙ!

Οι Έλληνες μαζί καταφέρνουμε πολλά, χώρια και όταν βλέπουμε την πάρτη μας, πάντα χάνουμε… και από τα Φερόε, ακόμα.

Καλή ψήφο…

Μαζί θα παλέψουμε για την επόμενη ημέρα είτε με ΟΧΙ είτε με ΝΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.