Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Περίπατος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου στον Πειραιά

Περίπατος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου στον Πειραιά

1023
0

Tην Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 09:00 πραγματοποιήθηκε συμβολικός περίπατος ευαισθητοποίησης με αφετηρία το Γ.Α.Ν.Π. «Μεταξά» (προαύλιος χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου) και τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου προγραμματίστηκαν ενημερωτικές δράσεις των πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου.

Σε αυτή την διαφορετική δράση συμμετείχε ο ΣΔΥ Πειραιά, σήμερα στην πόλη μας. Σε συνεργασία με την «Ένωση νοσηλευτών Ελλάδος», τον «Επιστημονικό τομέα ογκολογικής νοσηλευτικής», το «Νοσοκομείο Μεταξά», τον «ΟΠΑΝ» του δήμου Πειραιά, τον «Δήμο Πειραιά», τις οργανώσεις «Στάσου κοντά μας», «Αγκαλιάζω» και «Smoke free», διοργανώσαμε περίπατο ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, με τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο, όπου αύριο Δευτέρα 10/6 από τις 08.00 μέχρι τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ Ημερίδα ογκολογικής νοσηλευτικής. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους εμάς τους δρομείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.