Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Παράνομη κατασκήνωση ρομά σε διάφορα σημεία του Πειραιά

Παράνομη κατασκήνωση ρομά σε διάφορα σημεία του Πειραιά

2217
0

Χωρίς καμιά πρόθεση να τους προσβάλουμε,γιατι στη τελική άνθρωποι είναι και αυτοί σαν εμάς… Αλλα εντύπωση μας είναι πως υπάρχει ξανά μερική κατασκήνωση αθίγγανων ανα τον Πειραιά εδω και αρκετές ημέρες οπως και παλαιότερα

Μια μπροστά στα μάτια μας κάτω απο τον Πύργο του Πειραιά..μια ακούμε πίσω απο την Εστία Ναυτικών ,Τελευταία έχουν φύγει απο την Πλατεία Καραισκάκη συμφωνα με αναφορά άλλων.

Στον Πύργο Πειραιά που ακόμη ο Πειραιώτης περιμένει να γίνουν πράξη τα παχιά λογια του Δημάρχου για τον περιβόητο διαγωνισμό αξιοποίησης του,είναι τέτοια η όχληση για τα γύρω γραφεία (όσα έχουμε μείνει..) το μεσημέρι που αναγκαζόμαστε να κλείσουμε τα παράθυρα…να πουμε ενα “ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ” και σαν να μην έφτανε αυτό περιφέρεται μια μπουκάλα γκάζι που οποιαδήποτε στιγμή με μια λάθος χρήση της μπορεί να σκάσει..

Αρχές του Αυγούστου είχαν κατασκηνώσει στην οδό Πύλης κ.ο.κ.

Δε λέω άνθρωποι του Θεού είναι οπως ολοι μας (δεν ειμαστε ρατσιστές και ουτε θα γίνουμε)….αλλα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ η κατασκήνωση τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.