Αρχική ΕΘΝΙΚΟΣ Ο Εθνικός Πειραιώς …στην Καλλιθέα

Ο Εθνικός Πειραιώς …στην Καλλιθέα

1441
0

Ο Εθνικός Πειραιώς του χρόνου θα παίζει στην Καλλιθέα, αφού κανένας δήμος της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά δεν έδωσε θετική απάντηση.

Η ανακοίνωση του Εθνικού που ευχαριστεί το Δήμο Καλλιθέας είναι η εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινή ότι τη σεζόν 2015-16 η έδρα της ομάδας μας θα είναι το κλειστό γυμναστήριο “Εσπερος” στην Καλλιθέα.

Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Καλλιθέας, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας και έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να επιλυθεί το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: το γηπεδικό.

Ο Εθνικός πήρε αρνητικές απαντήσεις από τους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αλλά βρήκε την ζεστασιά και την κατανόηση που έψαχνε, στην πάντα φιλόξενη περιοχή της Καλλιθέας.

Γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Καλλιθέας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟ και τον πρόεδρο του οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που έδειξαν αμέσως διάθεση να σταθούν στο πλευρό μας και εν τέλει μας βοήθησαν με την παραχώρηση του γηπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.