Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΟ Βουλιαγμένης 4-12 Ολυμπιακός

ΝΟ Βουλιαγμένης 4-12 Ολυμπιακός

905
0

Ο Ολυμπιακός, πέρασε νικηφόρα από το Κολυμβητήριο του Λαιμού, επικρατώντας με 12-4 της Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και διεύρυνε το αήττητο του στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Βουλιαγμένης, ελέγχοντας το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος του, με τον Πάβιτς να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, σημειώνοντας 3 τέρματα ενω απο 2 είχαν Νικολαιδης , Γούνας και Αργυρόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 0-2, 2-4

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.