Αρχική ΟΛΠ Νέα 48ωρη απεργία απο τους λιμενεργάτες κατά της πώλησης του ΟΛΠ

Νέα 48ωρη απεργία απο τους λιμενεργάτες κατά της πώλησης του ΟΛΠ

1533
0

Νέα 48ωρη απεργία εξήγγειλαν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Μονίμων και Δόκιμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ, για την  επόμενη Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

. Οι δύο ομοσπονδίες αντιδρούν με αυτό το τρόπο κατα της  πώλησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στην κινέζικη Cosco.Πιο συγκεκριμένα τη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, ο υπάλληλοι των λιμανιών οι λιμενεργάτες θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Αθήνα, ενώ  υστεραθα ακολουθήσει πορεία και θα επιδιωχθεί συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη. Αντίστοιχη συγκέντρωση προγραμματίζεται και στη Θεσσαλονίκη.

«Η εμμονή της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ στην πολιτική πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ δεν αποτελεί αναπτυξιακό λιμενικό μοντέλο αλλά πολιτικό και οικονομικό ξεπούλημα των λιμανιών.Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τους εργαζόμενους και το κορυφαίο θέμα των εργασιακών σχέσεων, ενώ έως τώρα δεν έχει προσδιορίσει και δεν έχει θεσμοθετήσει την αναγκαία δημόσια αρχή λιμένος»,τονίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ΟΜΥΛΕ και Ένωση Μονίμων και Δόκιμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.