Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νικαίας!

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νικαίας!

1727
0

Νέα εποχή ανατέλλει για το μπασκετικό τμήμα του ιστορικού Ιωνικού Νικαίας, αφού η ομάδα διοικείται πλέον από τους Κώστα Σκιαθίτη, Λευτέρη Χρυσοφάκη και Χρήστου Μαργέλη, γνωστοί μπασκετικοί παράγοντες του Πειραιά και οι 3.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας αναφέρει:

«Η νέα διοικητική επιτροπή του Ιωνικού Νικαίας τον ανεβάζει επίπεδο. Μετά την ολοκλήρωση της περσινής αγωνιστικής περιόδου η οποία βρήκε τον Ιωνικό Νικαίας, στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, η νεοσύστατη διοικητική επιτροπή της ομάδας στελεχωμένη από τους: Κώστα Σκιαθίτη, Λευτέρη Χρυσοφάκη και Χρήστο Μαργέλη, δείχνει ότι είναι ικανή να αλλάξει άμεσα επίπεδο το ιστορικό σωματείο της Νίκαιας.

 Ο Κώστας Σκιαθίτης την περσινή χρονιά βρέθηκε στα διοικητικά τεκταινόμενα του Άρη Νικαίας, ο οποίος βρέθηκε άμεσα στη ΄Γ εθνική από την Ά Εσκανα, μέσα σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν. Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης, είναι ο διοικητικός παράγοντας και κύριος λόγος, όπου ο Ερμής Πειραιά από τις χαμηλές κατηγορίες της Εσκανα, βρέθηκε τις δύο τελευταίες περιόδους, να χτυπά επί ίσοις όροις την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, μετρώντας στο πρόσφατο παρελθόν του, μόνο επιτυχημένες χρονιές. Ο τρίτος της επιτροπής Χρήστος Μαργέλης, είναι γνωστός… μπασκετάνθρωπος, αφού έχει διατελέσει με μεγάλη επιτυχία αθλητής του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Οι τρεις προαναφερθέντες άντρες, έχουν αναλάβει πλέον τις τύχες του Ιωνικού Νικαίας και μέσα από τις ενέργειες που εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούν ούτως ώστε να παρουσιαστεί ένα σύνολο υψηλού επιπέδου το οποίο θα αγωνίζεται κάτω από τις ιδανικότερες δυνατές συνθήκες, δείχνουν ότι μοναδικός τους στόχος είναι η άμεση επάνοδος του Ιωνικού στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον λαό της ομάδας, τον οποίο θέλουν κοντά τους, σε αυτή τους τη νέα προσπάθεια.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα είναι ικανές να ανεβάσουν σε παραπάνω επίπεδο και το αγωνιστικό κομμάτι του Ιωνικού.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.